Werken bij ons

Vacature

Heb jij een HBO diploma logopedie en werk je graag met OMFT (Oro-MyoFunctionele Therapie)? Wij zijn opzoek naar een leuke collega die ons team parttime wil komen versterken. We zoeken iemand die drie middagen en/of avonden in de week (uitbreiding is zeker een optie) wil werken met kinderen, jongeren en volwassenen die doorverwezen zijn door de tandarts of orthodontist vanwege een afwijkende slik.

Logopedie Voorschoten:

De Praktijk voor Logopedie Voorschoten is een moderne praktijk waar we kwalitatieve zorg voor de cliënt centraal stellen. We kijken naar de mogelijkheden en wensen van de cliënt om zorg op maat te kunnen bieden. Binnen de praktijk werkt een klein, hecht en gezellig team van vier logopedisten. Wij werken nauw samen met fysiotherapeuten, leerkrachten, orthodontisten, tandartsen en andere zorgprofessionals. Binnen de gemeente zijn we goed bekend wat de nauwe samenwerking met andere disciplines versterkt.

Wat hebben we jou te bieden:

–          Een leuke baan in een klein, hecht gezellig team

–          Prettige begeleiding van ervaren collega’s

–          Een vast salaris op basis van een vast aantal uren

–          Goede arbeidsvoorwaarden

Wat verwachten we van jou:

–          Je beschikt over een HBO Logopedie diploma en bent ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici

–          Je bent enthousiast over en hebt affiniteit met OMFT

–          Je beschikt over inlevingsvermogen, respect en vertrouwen staan bij jou voorop

–          Je hebt een professionele, representatieve uitstraling

Interesse? Neem contact met ons op!

Stuur een mail naar info@logopedievoorschoten.nl of vul het contactformulier in onder het tabblad Contact. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook bellen met de praktijkhouder Tara van den Oever (071-5610 480).

Wil je graag op de hoogte blijven van vacatures in de toekomst of doe je graag een open sollicitatie? Laat het ons weten via het contactformulier onder het tabblad Contact of bel gewoon even naar de praktijk 071 5610480 en vraag naar Tara van den Oever.